Ρίξτε μια ματιά στα μουσεία κοντά στο Τολό... είναι ανεξάρτητα και ένας τέλειος τρόπος για να περάσετε τον χρόνο σας.
Να έχετε υπόψιν ότι βρίσκονται μουσεία και στους περισσότερους αρχαιολογικούς χώρους.
 • Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου

  Nafplio Archaeological Museum

  Υπέστει πλήρη ανακαίνιση πριν από μερικά χρόνια, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος και έχει πολλά να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες. Φιλοξενεί εκθέματα από την Νεολιθική Εποχή, την Εποχή του Χαλκού, την Ελλαδική, την Μυκηναϊκή, την Κλασσικη, την Ελληνιστική και την Ρωμαϊκή επόχη.

 • Λαογραφικό Μουσείο Ναύπλιο

  Peloponnesian Folklore Foundation in Nafplio

  Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Μουσείο στο κέντρο του Ναυπλίου του οποίου η συλλογή μετριέται στα περίπου 45,000 αντικείμενα, 27,000 από τα οποία είναι ελληνικής κουλτούρας και 5,500 αντικείμενα τα οποία είναι συνδεδεμένα με την ιστορία της μόδας, συμπεριλαμβανομένων και κορυφαίων σχεδιαστών.

 • Πολεμικό Μουσείο Ναύπλιο

  Military Museum Nafplio

  Το Πολεμικό Μουσείο φιλοξενεί εκθέματα από την στρατιωτική ιστορία της Ελλάδας, συμπεριλαμβάνονται, λίγος εξοπλισμός, είδη ρουχισμού, φωτογραφίες και έγγραφα. Υπάρχει και ενδιαφέρουσα παρουσίαση που δίνει μια άλλη σκοπιά της γεμάτης στρατιωτικής ιστορίας της Ελλάδας.

 • Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Λυγουριό

  Natural History Museum Ligourio

  Αυτό το μουσείο διαθέτει την μεγαλύτερη θεαματική συλλογή από πετρώματα και αποληθώματα στην Ελλάδα και ελκύει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας. Η συλλογές του θεωρούνται μοναδικές στην Ελλάδα και από τις πλουσιότερες της Ευρώπης.

 • Μουσείο Κομπολογιού

  Worry Bead Museum Nafplio

  Ένα ιδιωτικό μουσείο στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, το Μουσείο Κομπολογιού είναι το πάθος του ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει συλλέξει μια τεράστια πικοιλία κομπολογιών από όλο τον κόσμο και εκθέτονται με υπέροχο τρόπο.

 • Μουσείο Ούζου

  Ouzo Museum Nafplion

  Το μοναδικό Μουσείο Ούζο βρίσκεται μολις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης. Δείτε τον εξοπλισμό απόσταξης και διάφορα άλλα αντικείμενα, αντίκες και απολαύστε μια ξενάγηση και δοκιμή των προϊόντων.

 • Βυζαντινό Μουσείο Άργος

  Byzantine Museum Argos

  Αυτό το μουσείο άνοιξε πρόσφατα, και στεγάζετε στους στρατώνες, στο κέντρο του Άργος. Ως διατηριτέο ιστορικό κτήριο, έχει και αυτό την δική του ιστορία και φιλοξενεί πικοίλα εκθέμαρα από την δημιουργία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και αργότερα.