Παραλία Τολού

Τολό

Η παραλία του Τολού, κυριολεκτικά μερικά βήματα μακρυά από το Ξενοδοχείο Πιτσάκης, είναι μια αμμώδης παραλία που ακολουθεί το σχήμα του κόλπου μέχρι το λιμάνι του χωριού. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες, κολυμβητές αλλά και για ηλιοθεραπεία, ακόμα και για αθλητικούς επισκέπτες με την μεγάλη πικοιλία θαλάσσιων σπορ. Τα κρυστάλινα, ζεστά και ρηχά νερά είναι ιδανικά για παιδιά. Η παραλία στην τοποθεσία που βρίσκεται το Ξενοδοχείο Πιτσάκης είναι αμμώδης με ξαπλώστρες και ομπρέλες για ενοικίαση. Το Τολό έχει επίσης παραλάβη και την διάσημη Γαλάζι Σημαία για τα καθαρά νερά του.

Tolo/Tolon beach

Παραλία Καστράκι

Τολό

Η παραλία Καστράκι είναι ένας αποκομμένος μικρός κόλπος που βρίσκεται πέρα από το τέλος της παραλίας του Τολού. Είναι παραλία με βότσαλα και περιτρυγυρισμένη από βράχια. Υπάρχει ένα μπαρ/καφετέρια στα μέσα του γκρεμού για καθίσει κανείς και να απολαύσει την θέα. Η θάλασσα είναι πάλι πεντακάθαρη και ιδανική για βουτιές με μάσκα. Στην άλλη μεριά υπάρχει ένα μικρό ακρωτήρι όπου βρίσκονται τα ερείπια της Αρχαίας Ασίνης.

Slide 01

Παραλία Πλάκα

Δρέπανο

Η επόμενη παραλία ακολουθώντας την ακτογραμμή είναι η παραλία της Πλάκας στο Δρέπανο η οποία είναι μονάχα μερικά λεπτά από το Τολό. Είναι μακρυά ευθεία παραλία, ένας συνδιασμός από βότσαλα και άμμο. Η θάλασσα είναι καθαρή ενώ υπάρχει πληθώρα ταβερνών και μπαρ κατά μήκος της ακτής.

Slide 01

Παραλία Καραθώνα

Ναύπλιο

Η μεγαλύτερη παραλία της περιοχής είναι η παραλία της Καραθώνας λίγο πιο έξω από την πόλη του Ναυπλίου περνώντας από βουνά προς έναν γραφικό κόλπο, 10 λεπτά μακρυά από το Τολό με αυτοκίνητο. Η παραλία είναι αρκετά δημοφιλής (όπως και το Τολό) με Έλληνες τουρίστες και είναι καλά οργανωμένη, με τις περισσότερες καφετέριες/μπαρ να προσφέρουν δωρεάν ξαπλώστρες με την τιμή του καφέ. Άλλη μια εξαιρετική εναλλακτική του Τολού κατά την διάρκεια της διαμονής σας στο Ξενοδοχείο Πιτσάκης. Η Καραθώνα κατέχει και εκείνη Γαλάζια Σημαία για τα καθαρά νερά της.

Slide 01

Παραλία Αρβανιτιά

Ναύπλιο

Η Αρβανιτιά είναι η παραλία της πόλης του Ναυπλίου. Είναι το μέρος όπου επισκέπτονται οι ντόπιοι για μια γρήγορη βουτιά αφού βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, και από πάνω της, δεσπόζουν τα δύο κάστρα το Ναυπλίου. Επίσης η παραλία διαθέτει ένα καφέ/μπαρ που ποσελκύει άτομα όλων των ηλικιών.

Slide 01

Παραλία Κάντια

Κάντια

Η παραλία της Κάντιας, η επόμενη παραλία ακολουθώντας την ακτογραμμή μετά από το Βιβάρι, είναι μια ήσυχη παραλία με βότσαλα. Τα νερά της όπως και της υπόλοιπης περιοχής είναι καθαρά και κρυσάλλινα. Ένας εξαιρετικός προορισμός για οικογένειες και παιδιά με λίγες καφετέριες στην αρχή της παραλίας.

Slide 01

Παραλία Κονδύλι

Άγια Νικόλαος

Η παραλία στο Κονδύλι είναι αρκετά δημοφιλής για νεότερο κοινό ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου. Είναι μια μεγάλη, αμμώδης παραλία η οποία προσφέρει θαλάσσια σπορ και διαθέται αρκετές καφετέριες/μπαρ. Ακόμη μία εξαιρετική εναλλακτική.

Slide 01

Παραλία Βιβάρι

Βιβάρι

Το Βιβάρι είναι ένα μικρό, αλιευτικό χωριό στο κέντρο ενός προστατευμένου κόλπου, με ψαροταβέρνες να ακολουθούν την παραλία. Υπάρχει μια πληθώρα κολπίσκων και μία κύρια παραλία, σχετικά μικρή. Όμως είναι μια ιδανική επιλογή για ένα υπέροχο μεσημεριανό με ψάρι και μια γρήγορη βουτιά.

Slide 01

Παραλία Ίρια

Ίρια

Η παραλία των Ιρίων είναι η τελευταία παραλία κατά μήκος της ακτογραμμής, βρίσκεται μετά την Κάντια και είναι μια μακρυά παραλία με άμμο και βότσαλα. Σε κάποια σημεία υπάρχουν και χώροι κατασκήνωσης μέσα στα δέντρα. Ένα ήσυχο μέρος και ιδανικό για να ξεφύγει κανείς από όλα.

Slide 01